Start voorinschrijving jubileumboek TOG

In 2019 vierde TOG haar 100-jarig bestaan. Ter ere van dit bijzondere jubileum heeft Heemkundundevereniging Welten-Benzenrade een boek gemaakt over 100 jaar TOG.

 

In het boek wordt de geschiedenis van de vereniging beschreven in de context van Welten-Benzenrade gedurende de afgelopen honderd jaar. Van de oprichting als dorpsfanfare in 1919 tot en met een gedetailleerde uiteenzetting van het afgelopen jubileumjaar, waarin TOG de Koninklijke Erepenning heeft ontvangen.

Het is een prachtig boek geworden, rijk geïllustreerd met vele foto’s, verhalen en wetenswaardigheden, de mensen achter de vereniging, behaalde successen en de rol van TOG binnen de gemeenschap Welten-Benzenrade. Bijna 1.000 personen zijn in een eeuw TOG betrokken geweest bij de vereniging, u vindt ze nagenoeg allemaal terug in dit uitgebreide naslagwerk.

Het circa 350 pagina’s dikke boek wordt in een exclusieve kwaliteit, ingebonden en in hardcover, in full colour uitgegeven. De oplage is beperkt!

De presentatie zal plaats vinden tijdens het voorjaarsconcert van TOG op 19 april 2020.

Om uzelf te verzekeren van een eigen exemplaar, is het mogelijk om door middel van voorinschrijving een boek te reserveren. De kosten bedragen €25,- exclusief eventuele portokosten.
Stuur hiervoor een e-mail naar: info@tog-welten.nl met vermelding van naam, adres en het aantal exemplaren. U ontvangt vervolgens uw bevestiging en instructies voor betaling en verdere afhandeling.

Foto boek

Geef een reactie