Caesar – Bekkerveld wachtte de eerste wedstrijdrond van de 2e helft van de competitie

. Zondag moesten de blauwwitte zebra’s op bezoek bij Caesar uit Beek. Een ploeg die nog volop meedoet voor de bovenste plekken en ook al in bezit is van de 1e periode.

Om halfdrie werd er afgetrapt in Beek. Caesar startte beter dan Bekkerveld. Na vijf minuten kwam Caesar gevaarlijk door en de voorzet werd bij binnen gegleden voor de spits van Caesar, echter doelman Rob Kerris redde uitstekend.  De eerste helft speelde zich vervolgens merendeels af op het middenveld en beide ploegen wisten weinig kansen te creëren. Een doelpunt van Senne Thijssen werd door de scheidsrechter afgekeurd vanwege een duwfout van Boy Raaijmakers. Na 45 minuten floot de leidsman voor rust.

De tweede helft wilden beide ploeg wel, maar de harde wind en de vele wijzigingen in beide teams zorgden voor onnauwkeurigheid in de eindpass. Een vrije trap van Demsey werd prima uit de kruising gehaald door de doelman van Caesar. Na 75 minuten kwam Caesar gevaarlijk door en een fantastische schot van 20 meter kwam in de kruising terecht, doelman Rob Kerris was volledig kansloos. 1-0 voor Caesar.

Bekkerveld probeerde hierna wel de gelijkmaker te forceren maar echte kansen werden er niet meer gecreëerd  Na 90 minuten werd er voor het einde gefloten. Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende, Echter Bekkerveld moet niet bij de pakken neer gaan zitten. Komende zondag wacht namelijk hekkensluiter Haelen. Een duel wat gewonnen moet worden, echter Haelen wist het ons in de heenwedstrijd erg moeilijk te maken. Van onderschatting mag dus absoluut geen sprake zijn.

Kom de mannen van trainer Cooky Voorn zondag om 14.30u op Sportpark A Gene Bek in Heerlen steunen!!