Hoofdmenu

Fc kerkrade west neemt drie punten mee naar huis na 0-2 winst bij De Leeuw

Het eerste elftal heeft ook de uitwedstrijd tegen V.V. De Leeuw in Brunssum winnend afgesloten: 0-2. Uit het niets kwamen de blauwgelen na tien minuten op voorsprong.

De sterke Boy Warnas zag een gecaramboleerde bal via zijn benen in het doel verdwijnen. Diezelfde Warnas was er even later als de kippen bij om een fout in de onzekere verdediging van de zwakke thuisclub ganadeloos af te straffen: 0-2. Eigenlijk was het duel toen al gespeeld. De achterhoede van FCKW gaf weinig tot niks weg. In het tweede bedrijf leek daar nog even verandering in te komen.

De Leeuw kreeg een strafschop, maar FCKW-goalie Temic Dormans pareerde deze pingel en kort daarop pakte hij nog knap een afstandschot. De mannen van Ray Eygelshoven hadden de score daarna zelf nog kunnen uitbreiden, maar zover kwam het niet. Kortom: wederom drie punten voor het eerste elftal dat het prima doet in de vierde klasse B. Zondag komt hekkensluiter Kakertse Boys op bezoek. Aanvang in West is 14.30 uur.« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »