Voor het eerst sinds 20 januari moest Rood Groen weer aantreden voor de competitie. Tegenstander was het hoog geplaatste Keer. Rood Groen begon goed aan de wedstrijd en na een minuut of tien schoot Dominique Vanweersch een vrije trap op paal en helaas kon Lars Spillmann de rebound niet doeltreffend  afronden.

In zijn algemeenheid kun je zeggen dat het een slordige wedstrijd was. Van beide kanten hadden ploegen moeite om ploeggenoten te vinden. Veel fatsoenlijke aanvallen zagende toeschouwers dan ook niet. Rood Groen had nog een keer pech dat een vrije trap door de keeper slechts half verwerkt werd en dat Kyan Jacobi alert was en de rebound in de goal schoot maar de scheidsrechter de goal afkeurde wegens buitenspel. De ruststand brak dan ook aan met 0-0. In de tweede helft was sprake van een open wedstrijd waarbij Keer de gevaarlijkere ploeg was. Echter de nauwkeurigheid ontbrak ook bij heen.

De wedstrijd leek op een 0-0 uit te draaien. In de 82ste minuut kreeg Keer op een meter of 25 van de Rood Groen goal een vrij trap. De bal leek over te zeilen echter een windvlaag besliste de wedstrijd. De bal viel pardoes in de goal van Rood Groen, een verbouwereerde goalie achterlatend. Rood Groen probeerde de gelijkmaker nog wel te forceren maar creëerde helaas geen fatsoenlijke kansen meer. De wedstrijd eindigde dus in een gelukkige 1-0 overwinning voor Keer waar een gelijkspel beter op zijn plaats was geweest. Volgende week staat voor Rood Groen weer een lastige uitwedstrijd op het programma. We gaan namelijk op bezoek bij de buren van vv Gulpen.