International Pinkstertoernooi EHC/Heuts 2020 30 en 31 mei en 1 juni 2020

 

 

 

De toernooicommissie van EHC/Heuts is inmiddels begonnen met de voorbereidingen van ons Pinkstertoernooi 2020. Naar aanleiding van de vele positieve reacties de afgelopen jaren, zijn we nu alweer aan de slag gegaan, om er in 2020 wederom een geslaagd toernooi van te maken.

Speeldagen. In 2020 zullen we traditioneel in het Pinksterweekeind ( zaterdag, zondag én maandag vanaf ±10.00u tot ongeveer 16.30 uur ) ons toernooi organiseren.

De toernooi-indeling van de categorieën ziet er als volgt uit : 

Zaterdag 30 mei 2020 : JO7; JO8; JO10

Zondag 31 mei 2020: JO9; JO11; JO12

Maandag 1 juni 2020: JO13 en JO15

 

Penaltybokaal. Tussen de wedstrijden door zullen we een penaltybokaal voor alle categorieën organiseren. Voor de kinderen zal deze competitie het toernooi nog leuker maken, want wie wil er niet de penaltykoning van een groot internationaal toernooi worden!

Waarom internationaal ? De afgelopen jaren mocht onze vereniging teams uit verschillende landen, te weten: Wales, Frankrijk , Engeland, België en Duitsland, op haar toernooi verwelkomen. Op dit moment mogen wij ons al verheugen op inschrijvingen vanuit het buitenland en vanuit het noorden van ons eigen Nederland.

Wat maakt ons toernooi interessant ? Niet alleen het leuke voetbal speelt een rol op ons toernooi, maar ook het randgebeuren maakt ons toernooi compleet. Wij kunnen in 2020 het volgende aanbieden :

– Internationale teams

– Beste speler van het toernooi – Barbecuekraam

– Beste keeper van het toernooi – Centrale tijdsregeling

– Friet corner – Overnachtingsmogelijkheden

– Penalty bokaal

– Scheidsrechters/Spelbegeleiders aanwezig

Inschrijven (doe dit zo snel mogelijk!)

U kunt zich inschrijven per email via ehcpinkstertoernooi@gmail.com. Ook voor vragen kunt u op dat mailadres terecht uiteraard.

Aangezien wij teleurstellingen willen voorkomen adviseren wij u zich tijdig in te schrijven voor ons toernooi. In het verleden zaten wij ruim voor de inschrijvingsdatum in de meeste categorieën vol. En ook nu geldt: VOL = VOL !!!

De inschrijving sluit op maandag 11 mei 2020.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt per team:

JO7 € 7,50 JO11 € 12,50

JO8 € 10,00 JO12 € 12,50

JO9 € 10,00 JO13 € 15,00

JO10 € 10,00 JO15 € 15,00

 

U kunt betalen bij aankomst op ons toernooi. Na betaling is uw team ingeschreven en ontvangt u een kwitantie van het betaalde inschrijfgeld. Speelschema’s De speelschema’s worden rond 25 mei 2020 verstuurd. Wij hopen u op 30/31 mei of op 1 juni 2020 op ons sportpark te mogen begroeten.

Nog even dit….Overnachten, ontbijtservice en lunch !!!

Mocht u elders overnachten en toch gebruik willen maken van onze ontbijtservice is het mogelijk u hiervoor in te schrijven. De kosten voor het ontbijt bedragen 6 euro p.p. Daarnaast bieden wij ook lunchpakketten aan eveneens voor 6 euro p.p. Voor meer info kunt u contact opnemen met Ralph Geelen( ehcpinkstertoernooi@gmail.com)

TIP. Veel teams zijn de afgelopen jaren een aantal nachtjes gebleven en hebben eveneens de omgeving in Hoensbroek verkend. Er kunnen diverse activiteiten gepland worden zoals bijvoorbeeld: Indoor soccer, bowlen, karten, glow-golf, grotten in Valkenburg, snowworld, laser gamen, paintballen, trampolinepark, Gaiapark en Mondo Verde.

De activiteiten dienen door u zelf georganiseerd te worden. Wij voorzien u echter graag van de benodigde info.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie