Zondag stond de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen op het programma. Na een goede trainingsweek waren we allemaal gebrand vandaag de drie punten thuis te houden!

Het eerste kwart verliep in het begin iets te rommelig, waardoor Blerick via een hoge bal kon scoren. We stonden 0-1 achter en hier moest snel verandering in komen. Al snel werden de lijnen beter gelopen en ontstonden er ruimtes. We kregen meer kansen en aan het einde van het eerste kwart kon Fleur de 1-1 erin tikken! In het tweede kwart kregen we onze eerste strafcorner. Na een sleep van Kaja, die werd tegengehouden, sloeg Laura in de rebound de bal het doel in! We stonden 2-1 voor. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na de rust verliep ons spel weer erg onrustig. Blerick kwam in het derde kwart vaak in de buurt van onze cirkel, maar scoorde niet. Toen we onze concentratie weer terughadden, waren wij de ploeg met de betere kansen. Kaja wist twee keer in het derde kwart te scoren! De eerste keer kwam na een mooi samenspel van Lien, Kaja en Fleur en de tweede was een hele goede tip-in na een voorzet van Malou. In het vierde kwart hadden beide teams een aantal strafcorners, maar deze werden niet afgerond. De eindstand bleef hierbij op 4-1. We hebben niet ons beste spel gespeeld, maar wel hard gewerkt en natuurlijk gewonnen!

Zondag 15 maart staat een zware wedstrijd op het programma, we spelen namelijk tegen Oedenrode, de nummer 2 in de ranglijst!