PEPIJN SCHLÖSSER LANGER VERBONDEN AAN RODA JC

Roda JC Kerkrade heeft de optie die het had in de overeenkomst met Pepijn Schlösser gelicht. Dit betekent dat de 22-jarige rechtsback ook het aankomende seizoen (2020-2021) in het geel-zwart te bewonderen zal zijn.

Schlösser ontpopte zich al snel tot vaste basisklant en kwam tot nu toe in het huidige seizoen tot 26 competitie-optredens in het eerste elftal van Roda JC.

Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Pepijn is een talentvolle back uit eigen kweek. Met zijn aanvallende kwaliteiten heeft hij bewezen dat zijn opkomende drive erg gevaarlijk kan zijn.

Tegelijkertijd moet hij op het verdedigende gebied nog koelbloediger worden. Dit weet Pepijn als geen ander en hier blijven we samen aan werken. We hebben er alle vertrouwen in dat Pepijn zijn ontwikkeling in positieve zin weet door te zetten.”

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie