De huidige coronacrisis verplicht ons helaas tot tijdelijke, ingrijpende maatregelen die noodzakelijk zijn voor ieders gezondheid. Uiteraard doet Mondriaan er alles aan om behandelingen zoveel mogelijk te continueren.

Voor een aantal therapieën en behandelingen geldt een aangepast programma. Wij begrijpen dat deze wijzigingen vragen kunnen oproepen. Kan ik nog een (poliklinische) behandeling krijgen? Kan ik nog gebruik maken van FACT of de Inloop & Dagbesteding? We hebben een aantal antwoorden voor u op een rij gezet. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de zorg en aandacht voor onze patiënten zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Hierbij volgen wij de aanwijzingen van het RIVM.

Lees er meer over op onze website:
https://www.mondriaan.eu/nl/over-mondriaan/nieuws/doorgaan-van-behandelingen

Geef een reactie