Hoofdmenu

Roda JC maandag 4 mei hervat de trainingen

De selectie van Roda JC Kerkrade gaat vanaf maandag 4 mei a.s. achter gesloten deuren de trainingen in aangepaste vorm hervatten.

Het RIVM en de overheid gaven afgelopen week groen licht voor het openstellen van topsportaccommodaties. Daaruit voortvloeiend is er vanuit de KNVB een protocol aan alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie overhandigd, met daarin drie belangrijke pijlers, te weten:

1. Waarborgen hygiënische maatregelen
2. Organisatorische maatregelen
3. Voetbalinhoudelijke aanbevelingen

Bij naleving van dit protocol is het de clubs toegestaan om met maximaal zes spelers en twee trainers de trainingen te hervatten.
Roda JC heeft de selectie opgedeeld in 3 groepen, die afzonderlijk van elkaar vanaf maandag 4 mei a.s. de trainingen in het Parkstad Limburg Stadion zullen hervatten. Het KNVB-protocol zal daarbij strikt worden nageleefd.

Roda JC wilt u vragen om niet naar het Parkstad Limburg Stadion te komen om te praten / op de foto te gaan met spelers die bij het Parkstad Limburg Stadion arriveren of het Parkstad Limburg Stadion verlaten.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »