Financiële waarborging Roda JC in de steigers

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de waarborging van de toekomst van Roda JC.

Enkele partijen zijn met elkaar in gesprek over hoe de club de komende seizoenen verder ontwikkeld dient te worden. Deze gesprekken verlopen positief. Roda JC hoopt hier op korte termijn meer duidelijkheid in te kunnen verschaffen.

Tegelijkertijd is de club er véél aan gelegen om de stappen in de juiste volgorde te zetten. Om bovenstaande reden heeft de club besloten om de communicatie omtrent de tegemoetkomingsregeling voor haar seizoenkaarthouders en supporters die in het bezit zijn van losse tickets voor wedstrijden die vanwege het coronavirus géén doorgang hebben kunnen vinden uit te stellen, maar zéker niet af te stellen.

Op sociale media zijn er de afgelopen weken talloze berichten verschenen van supporters die willen afzien van een compensatie voor de door hen gemiste duels, die vanwege het coronavirus niet afgewerkt kunnen worden. Dit geeft eens te meer aan dat Roda JC de trouwste achterban van Limburg heeft. Hier zijn wij enorm trots op.

Wij hopen u spoedig te kunnen informeren over de financiële waarborging van Roda JC. Zodra hier meer duidelijkheid over verschaft kan worden, zullen wij onze seizoenkaarthouders en supporters die in het bezit zijn van tickets voor afgelaste wedstrijden informeren over de tegemoetkomingsregeling.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie