Limburg Cycling gaat samenwerking aan met Jumbo Visma

Team Jumbo-Visma Academy en het Limburgse wielerplatform Limburg Cycling gaan samen de breedtesport en talentontwikkeling in Limburg verder ondersteunen.

De samenwerking sluit aan bij de activiteiten van Team Jumbo-Visma Academy zoals schoolclinics, verenigingsondersteuning en talentontwikkeling. De Academy richt zich primair op middelbare scholieren.

Zodra het mogelijk is gaat de Team Jumbo-Visma Academy, meerdere malen met het jeugdplan naar Limburgse middelbare scholen. Daarnaast zal de Academy Limburgse verenigingen ondersteunen op verschillende terreinen.

Virtuele aftrap
Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling, is blij met de samenwerking. “Onlangs hebben we de virtuele kick-off van de samenwerking met Team Jumbo-Visma en drie Limburgse wedstrijdverenigingen TWC Maaslandster, Wcl Bergklimmers en Cycling Team Limburg gehad. Het was mooi om te zien dat iedereen enthousiast was en bereid is om er samen de schouders onder te zetten. We hebben de schoolbezoeken logischerwijs uit moeten stellen. Zodra de situatie het toelaat, gaan we verder met de uitvoering hiervan.”

Foto:© Parkstad Actueel

Geef een reactie