Peter Arets na 22 jaren weer terug bij V.C. Heerlen.

 

 

Volleybaltrainer Peter Arets zal komend seizoen 2020/2021 de dames selectie van V.C. Heerlen uitkomend in de 2e klasse van de Nevobo competitie  onderhanden nemen.

Een opmerkelijke move van Arets, woonachtig in Heerlen, die een van de 36 trainers in Nederland is, in het bezit van de hoogste trainerslicentie.

Peter Arets staat bekend als een zeer ambitieuze en rechtlijnige trainer die jarenlang actief is geweest op divisie niveau in Zuid Limburg, België en Duitsland. De reden dat Arets ingestapt is op dit niveau is gelegen in de ambities die V.C. Heerlen heeft, onder de bezielende en enthousiaste visie en leiding van de voorzitter Marco ter Horst, bestuur en de Technische Commissie.
Promotie op termijn naast het ontwikkelen van de talenten op tactisch en technisch gebied zijn de doelstellingen.

 

V.C. Heerlen herbergt een groot aantal jeugdige talenten die, volgens Arets, op termijn zich zodanig kunnen ontwikkelen dat zij op een hoger niveau moeten kunnen acteren. De komst van Arets heeft er tevens toe geleid dat er een viertal jonge speelsters van buitenaf de selectie komen versterken. Opmerkelijk is dat Arets tijdens elk van zijn trainingen ondersteund wordt door minimaal 2 extra trainers.
Tevens heeft ABC Balans gevestigd in Geleen toegezegd om de mental coaching te verzorgen.

Arets kan  zijn auto thuis laten staan en kan nu voor het eerst in 40 jaren lopend naar de sporthal gaan. Hij hoopt na trainingen en wedstrijden te genieten van de gezelligheid van de opgebloeide vereniging in de sporthal A Gene Bek.

V.C. Heerlen telt inmiddels circa 150 actieve leden en groeit nog steeds……

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie