Tafeltennisster Rachel Gerarts stapt over naar vrouwenploeg van Westa

De Heerlense tafeltennisster Rachel Gerarts stapt over naar de vrouwenploeg van Westa, dat uitkomt in de eredivisie.

De 19 jarige Heerlense zocht een andere club omdat haar vereniging TTV Heerlen het vrouwenteam noodgedwongen terugtrok uit de eredivisie. De regerend Nederlands kampioen TTV Heerlen kon geen volwaardig team meer op de been krijgen omdat veel speelsters voorrang geven aan spelen in de zwaardere mannencompetitie of in het buitenland.

Met de komst van Gerarts is de vrouwenploeg van Westa komend seizoen compleet. Naast Gerarts zal het damesteam bestaan uit  Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden, Anna Peters, Kelly van Zon en Linda van de Leur-Creemers die vorig jaar ook al bij Anytime Fitness Maasgouw/ Westa. speelde.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie