Na vijf jaar wordt dit mijn allerlaatste column

Weet niet of u de titels die elk jaar anders waren nog allemaal weet. Daarom laat ik ze nog eens volgen. DWARS DOOR HET VOLLEYBAL HEEN. VOLLEYBALGENEUZEL. WOW I’TS VOLLEYBAL ! VOLLEY & BAL VOLLEYBAL DUS. En de huidige ONS DNA : VOLLEYBAL. Volleybalgeneuzel heb ik als naam de leukste vondst gevonden.

Heb het altijd met veel plezier gedaan, maar op een gegeven moment heb je alles waar over te schrijven valt wel besproken en dan houd het eens op. Over het maken ervan moet men niet te makkelijk denken. Je bent er al gauw minstens een uur aan kwijt en vaker nog meer. Want er moet nagedacht worden of de opbouw klopt en er geen schrijffouten of andere onjuistheden instaan. Daarnaast is het zoeken en verzamelen van gegevens ervoor ook heel tijdrovend.

Gelukkig gaat het momenteel erg goed met VOLLEYBAL CLUB LANDGRAAF, kortweg bekend in de volksmond als VCL. Er zijn actieve en volop gemotiveerde jongere bestuursleden bijgekomen en door de grote aanwas van jeugdleden zijn er tevens veel betrokken ouders en anderen actief bij betrokken. En die heb je als vereniging ook nodig. We hebben heel veel activiteiten tegenwoordig waaraan goed wordt meegedaan. En ook de informatie en communicatie algemeen en ook via de website en facebook verloopt optimaal en voelt goed aan. En we hebben als club een goede naam in het Limburgse en daarbuiten.

Helemaal stoppen met schrijven doe ik niet, want kom terug met losse en korte VOLLEYBAL onderwerpen Het streven is in principe elke week als er iets te melden is, maar zeker voor elke thuiswedstrijd zoals nu met de column ook het geval was. Heb er ook al meerdere titels voorbedacht, zoals VOLLEYBALALLERLEI, VOLLEYBALPARADE, VOLLEYBALMIX, VOLLEYBALGRABBELTON, VOLLEYBALGALERIJ, VOLLEYBALALLERHANDE, VOLLEYBALNIEUWSMIX, VOLLEYBAL TOM TOM, VOLLEYBAL & VOLLEYBAL, VOLLEYBALCIJFERS en VOLLEYBAL IN THE PICTURE. Al naar gelang het nieuws, onderwerp, artikel of wat er voorbij komt in de wijde wereld over het volleybal plaatsen we een kort item met een toepasselijke kop.

 

 

Geef een reactie