Tijdens de London Beer Competition zijn Alfa Edel Pils en Alfa Krachtig Dort voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. 

Alfa Edel Pils is met 86 punten geëindigd op de eerste plaats binnen de categorie International Lager bier. In de categorie Pale Malty European Lager bier is Alfa Krachtig Dort met een zilveren medaille geëindigd met 82 punten.

Al sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa Bieren, op de brouwerij in Thull.

Londo Beer Competition

De London Beer Competition wil biermerken die met succes worden gecreëerd leren kennen, herkennen en belonen. Als een biermerk zijn plaats wil verdienen in het schap van een winkelier of op de menukaart van een horecagelegenheid – en daar wil blijven-, moet het verkoopbaar zijn, een uitmuntende smaak hebben en consumentgericht zijn. Dat is waar de London Beer Competition de ingezonden samples op beoordeelt.

Foto:©Parkstad Actueel

Geef een reactie