INFORMATIE WEDSTRIJDBEZOEK RODA JC – TOP OSS

Op zaterdag 5 september a.s. speelt Roda JC Kerkrade om 21.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion het eerste thuisduel tegen TOP Oss.

Om rekening te houden met het KNVB-protocol voor een veilige opstart van het betaald voetbal, kunnen alleen onze seizoenkaarthouders bij dit thuisduel aanwezig zijn. Als seizoenkaarthouder dien je echter een (gratis) entreeticket aan te vragen om zo de registratie en de aanmelding te voltooien. In verband met de geldende Coronarichtlijnen is de verkoop beperkt tot 1 ticket per actieve seizoenkaarthouder. Het reserveren start op vrijdag 28 augustus om 17.00 uur en stopt op vrijdag 4 september om 17.00 uur

IN DRIE STAPPEN ONLINE JE GRATIS TICKET CLAIMEN DOE JE ZO!
1. Ga naar rodajc.nl/tickets en klik bij de wedstrijd Roda JC Kerkrade – TOP Oss op ‘koop tickets’;
2. Log in met je Mijn.Roda-account waaraan je seizoenkaart gekoppeld is;
3. Voeg het gratis ticket toe aan de winkelwagen en reken af.

Ben je wel in het bezit van een seizoenkaart maar weet je je inlog-gegevens niet meer? Stuur dan een mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin je relatienummer (begint met 11 of 93 en staat op de achterkant van je seizoenkaart).

TICKET RESERVEREN IN HET STADION. Het is uiteraard ook mogelijk om in het stadion je ticket te reserveren. Dit kan vanaf woensdag 2 september 10.00 uur bij de receptie van het Parkstad Limburg Stadion. Neem hiervoor ter controle je seizoenkaart mee.

CAPACITEIT KOEMPELTRIBUNE. De maximale capaciteit van de Koempeltribune is met de verkoop van seizoenkaarten overschreden. Indien je over een seizoenkaart voor de Koempeltribune beschikt, dan kun je (voor zover de capaciteit dit toelaat) een ticket reserveren voor de Koempeltribune. Indien de maximale capaciteit van de Koempeltribune is bereikt, dan heb je de mogelijkheid om een ticket te reserveren voor de Oosttribune. Ben er dus snel bij en reserveer jouw ticket tijdig!

CAPACITEIT THEO PICKÉE TRIBUNE. Op de Theo Pickée Tribune is de maximale capaciteit inmiddels ook bijna bereikt. Echter, kunnen op dit moment alle seizoenkaarthouders op de Theo Pickée Tribune plaatsnemen.

CAPACITEIT OOSTTRIBUNE. Op de Oosttribune zijn nog voldoende seizoenkaarten beschikbaar.

Let op: de gekozen plaatsen zijn niet de definitieve zitplaatsen in het stadion. Stewards begeleiden je naar de zitplaats. Heb je nog vragen over de aanschaf van tickets? Stuur gerust een e-mail naar ticketing@rodajc.nl.

CASHLESS PAYMENT. Vanaf aankomend seizoen worden de consumptiemunten ingeruild voor een cashless betaalsysteem. Je kunt dus met je seizoenkaart je drinken en eten afrekenen. Meer informatie en een korte instructiefilm hierover volgen in de loop van komende week.

FAQ WEDSTRIJDBEZOEK. Bekijk hier de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

De club vraagt je om onderstaande maatregelen goed in acht te nemen voorafgaand, gedurende en na afloop van het stadionbezoek:

 • Het Parkstad Limburg Stadion is vanaf 1,5 uur voor aanvang van het duel geopend;
 • Seizoenkaarten zijn niet geactiveerd en worden dus ook niet gescand, op het e-ticket staat de juiste ingang vermeld;
 • Het online reserveren start op vrijdag 28 augustus 2020 om 17.00 uur en stopt op vrijdag 4 september 2020 om 17.00 uur;
 • Reserveren bij het stadion kan vanaf woensdag 2 september om 10.00 uur tot vrijdag 4 september 17.00 uur.
 • Het gekozen vak bepaalt niet de uiteindelijke zitplaats, deze wordt door de stewards aangewezen;
 • Houd in de eventuele wachtrij die ontstaat voor de ingang van het Parkstad Limburg Stadion te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar;
 • Bij binnenkomst worden u een aantal gezondheidsvragen gesteld door medewerkers van de EHBO;
 • Het bezoeken van dit duel is enkel en alleen mogelijk als u vooraf een ticket aanschaft, op de wedstrijddag is dit niet mogelijk;
 • Volg te allen tijde aanwijzingen van de stewards op; u wordt bij binnenkomst naar uw plek begeleid;
 • Neem enkel en alleen plaats op de stoelen met een groene sticker;
 • Vanaf komend seizoen geldt een rookverbod voor het gehele Parkstad Limburg Stadion;
 • Er zullen consumpties worden verkocht in het Parkstad Limburg Stadion, eigen drank is niet toegestaan;
 • U verlaat het Parkstad Limburg Stadion na afloop van de wedstrijd op aanwijzing van de stewards.

Wij doen ons uiterste best om het stadionbezoek zo veilig mogelijk te maken. Omdat we daarvoor de hulp van alle supporters nodig hebben, vragen wij iedereen verantwoordelijk te nemen en in en rondom het stadion te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. De enige uitzondering geldt voor supporters die uit hetzelfde huishouden komen en/of jonger zijn dan 18 jaar.

Wij wensen iedereen een fijn en veilig wedstrijdbezoek en we kijken ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen in ons prachtige Parkstad Limburg Stadion.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie