Toon Hermans huis parkstad is weer open vanaf maandag 31 augustus

We zijn blij te kunnen vermelden dat we vanaf a.s. maandag weer onze gebruikelijke openingstijden kunnen hanteren. Alle voorbereidingen zijn klaar om onze gasten weer welkom te heten van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.
De gastvrouwen en -heren staan voor u klaar voor een luisterend oor en een goed gesprek. Natuurlijk staat de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers voorop. We hanteren dus nog steeds de landelijke maatregelen en adviezen wat betreft hygiëne, gezondheidscheck en afstand houden.
Dat betekent dat het aantal gasten dat we tegelijk kunnen ontvangen nog steeds beperkt is. Wilt u er zeker van zijn dat u terecht kunt? Neem dan vooraf even telefonisch contact met ons op via 045-5427788
Vanwege de maatregelen zijn nog niet alle groepsactiviteiten beschikbaar. Kijk op onze site voor de actuele agenda. Deelnemen aan activiteiten kan alleen na aanmelding.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie