Weltania Vrouwen verliest thuis van FC Maasgouw VR1

Eindelijk na maanden mochten we weer het veld op, eerste bekerwedstrijd tegen Maasgouw. Voor ons een onbekende tegenstander, dus vol goed moed begonnen we iedereen zette zijn beste beentje voor en ging ervoor, de eerste helft was duidelijk voor ons en dit resulteerde in een 1-0 stand bij rust, lekker gevoel na de thee herpakte maasgouw zich en werd sterker en sterker of hadden wij ons kruit al verschoten in de eerste helft, we krijgen meerdere kansen die helaas niks opleverde , maasgouw benutte de kansen wel en wist door steek paasjes 3 x te scoren, jammer voor ons maar we stonden er alleen hadden wij het engeltje niet op de lat , maar een heel sportieve wedstrijden van twee teams die aan elkaar gewaagd waren! Eindstand 1-3 gezien verloop van de wedstrijd was een gelijk spel ook op zijn plaats geweest.

Foto®Lidia Photography voor meer foto’s klik op deze link.