Huppertz Heerlen bestaat bijna 50 jaar!

Wanneer je in Heerlen bent opgegroeid dan ben je vast bekend met het begrip Huppertz. Jo & Anja runnen dit fastfood restaurant al jaren met veel plezier. Altijd zijn zij vriendelijk en maken zij met alle klanten een praatje en grapje. Voor veel 40ers is het een nostalgie. Als kinderen fietsen we in de speeluren naar Huppertz voor o.a de bekende bamibal.

Nergens was die zo lekker als hier.  Afgelopen maandag kregen zij bezoek van de gemeente en Heerlen Mijn Stad. Omdat Huppertz en Heerlen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn zoals een huwelijk is in goede en slechte tijden. Kregen zij een symbolisch cadeau: een raaf met een trekautomaat. Vol trots vertellen zij hierover. Anja vertelt ook over een klant die niet meer in Heerlen woonde en een tijdje geleden twee keer in de zaak was toen Jo en Anja niet aan het werk waren. Deze klant was een beetje verdrietig omdat hij zich afvroeg waar zij waren. De werknemer die op dat moment aan het werk was stelde de man gerust dat ze een paar vrije dagen hadden.

Dit toont aan hoe liefdevol deze twee zijn. En dat zij door heel veel mensen gewaardeerd worden. Het is dan ook een mooi gebaar van de gemeente om hen in het zonnetje te zetten. Deze ondernemers verdienen het! In mei 2021 is het zover. Dan bestaan ze 50 jaar.  Bij de vraag hoe de toekomst eruit ziet geeft Jo aan dat ze nog een aantal jaren zullen verder werken en dan zullen we zien.

Foto’sen tekst ®Lidia Photography

Geef een reactie