Oefenwedstrijd RKSV Bekkerveld – SV Meerssen 0 – 2

 

Vooraleer Meerssen in de 12e minuut op 0 – 1 komt, heeft Bekkerveld al 3 hoekschoppen genomen die geen zoden aan de dijk zetten. Voor Meerssen scoort Koen Claasens met een kopbal die via de doelman in doel verdwijnt.

De assist komt op naam van Nino Everaers. Beide teams weten zich in het vervolg van de wedstrijd weinig kansen te scheppen en het duurt tot de 40e minuut voordat Michiel Knops uit een hoekschop onhoudbaar in de driehoek binnen kopt (0 – 2). In de 55e minuut schiet Jordi van der Schoot van de rand van de zestien richting doch de doelman tikt de bal fraai over de lat in hoekschop. In de slotfase is de grootste kans voor Robbie van Dijk. Hij schiet echter van 8 meter over het doel.

Tekst Loe van der Coelen/SV Meerssen en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie