Op zaterdagmiddag 29 augustus ontving de O17 van WDZ het combinatieteam Rood Groen LVC ’01/Heuvelland in de eerste wedstrijd van de poulefase van de KNVB bekerreeks.
In de eerste helft was de thuisploeg het meest aanvallende team, maar helaas kon geen van de vele kansen worden benut. De ballen vlogen telkens langs de verkeerde kant van de paal. Ruststand 0-0.
In de tweede helft ging het snel mis, binnen tien minuten stond de 0-2 op het scorebord en was de fut er bij de thuisploeg een beetje uit. De gasten liepen met nog twee fraaie treffers uit naar 0-4 en aan de overzijde gingen nog enkele mooie kansen verloren, zodat de 0 voor WDZ op het scorebord bleef. De jongens hebben hard gestreden, maar vergaten zichzelf te belonen.

Foto’s Huub Schepers/WDZ voor meer foto’s klik op deze link.