Na de 6-0 overwinning afgelopen zaterdag tegen ESB ’19 wachtte vandaag de tweede tegenstander in de poulefase van de strijd om de KNVB beker. Rood Groen LVC ‘01/Heuvelland vormde de tweede horde in het verder komen in de beker.

In de eerste minuten ging de wedstrijd gelijk op, maar allengs trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe. Na ruim een kwartier zette Joep Dreessen de bal mooi voor en Tren Heuts was ter plekke om met een fraaie kopbal af te ronden. Maar nog voor rust kwamen de gasten weer gelijk met een fraaie lob over keeper Pelle Bindels heen.

In de tweede helft werd WDZ sterker en sterker. Met verzorgd en snel aanvalsspel werd de druk op het doel van de mannen uit Lemiers steeds groter. Er kwamen genoeg kansen en die werden ook benut, met name door één speler, Milan Schrouff. Met een loepzuivere hattrick bracht hij de 4-1 eindstand op het scorebord.

Komende zaterdag begint om 14.30 uur op sportpark Neerhagerbos de laatste wedstrijd in de poule en wel tegen FC Kerkrade-W O19.