In het kader van de strijd om de KNVB beker werd de tweede poulewedstrijd gespeeld. In een rasechte derby nam WDZ het op tegen SV Zwart-Wit ’19 uit Eys. Een team waarmee al menig robbertje is uitgevochten in de afgelopen jaren.

De mannen uit Eys hadden zich goed ingesteld op de snelle spitsen van WDZ en gaven achterin weinig of niks weg. Middels een kopbal na een hoog ingebrachte vrije trap kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong en deze wisten ze tot aan de rust te behouden.

Vijf minuten na rust zette Max van der Linden vanaf rechts haarscherp voor en Ruben van Vark schoot de bal tegen de touwen. Maar ook deze gelijkmaker bracht niet het gewenste overwicht voor de thuisploeg. Een kleine 10 minuten voor het eind kwam Zwart Wit opnieuw op voorsprong uit een schitterend ingeschoten vrije trap. WDZ leek tegen een fikse kater aan te lopen. De klok van het scorebord stond al enige tijd stil op 90 toen Max van der Linden langs alles en iedereen sprintte en ook de keeper kansloos liet met een droge schuiver. Uitslag 2-2 en “Saved by the bell”, zullen we maar zeggen.