Kerkrade West dames 1 wint van de dames 1 Passart/VKC

 

 

Afgelopen zondag speelden de dames van Fc Kerkrade-west de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen. Na de nederlaag van vorige week tegen Geleen-Zuid/Haslou waren de dames van Fc Kerkrade-west vastbesloten om te winnen. Na meerdere kansen voor Fc Kerkrade-west werd het dan eindelijk 0-1. Helaas lukte het niet om deze voorsprong vast te houden. Net voor de rust scoort Passart/VKC in hun eerste kans op goal. Door een weggegeven corner.

 

Ook in de tweede helft had Fc Kerkrade-west meer kansen. De dames waren op zoek naar de 1-2. En uiteindelijk kwam deze goal ook. Richting het einde van de wedstrijd volgde een 1 op 1 moment tussen de spits van Fc Kerkrade-west en de keeper van Passart/VKC, en ook deze kans werd benut. Eindstand, 1-3.

Komende zondag spelen de dames van FCKW de derde bekerwedstrijd uit tegen Bekkerveld VR 2.

Tekst Kurt van Wesemael/FC Kerkrade West VR1 en

ArchiefFoto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie