Kermis in Bocholtz en Simpelveld was een succes

Veel evenementen vallen dit jaar in het water doordat de maatregelen rondom het coronavirus het onmogelijk maken om ze verantwoord te organiseren.

Gelukkig gingen de kermissen in Bocholtz en Simpelveld wél door. Tot groot plezier van de kinderen en jongeren die daarmee hun schoolvakantie op een leuke manier konden afsluiten.

De organisatie van de kermis was in handen van Swinckels Evenementen. Zij hadden er alles aan gedaan om het voor bezoekers veilig en verantwoord te maken. De attracties waren afgezet en met belijning waren looproutes gemaakt, er werd strak toezicht gehouden en overal was te lezen en te horen dat bezoekers afstand moesten houden. Daar is door iedereen gehoor aan gegeven. Wethouder Hub Hodinius: “Namens de kermisexploitanten wil ik alle mensen daarvoor bedanken. De exploitanten hebben me laten weten dat ze heel tevreden zijn. Als kleinere gemeenschap hebben we op deze manier toch nog iets kunnen betekenen voor deze ondernemers, voor wie het een bijzonder moeilijk jaar is.”

ArchiefFoto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie