Tentoonstelling Binnenste buiten recente olieverfschilderijen van Martijn Lucas van Erp

MARTIJN LUCAS VAN ERP 02

 

 

Op 19 september opent de tentoonstelling ‘Binnenste buiten’ met recente olieverfschilderijen van Martijn Lucas van Erp. De tentoonstelling is t/m 24 oktober te bezichtigen in Galerie Rob van Rijn in Maastricht.

 

 

Wie het oeuvre van Martijn Lucas van Erp (Heerlen, 1975) kent, zal opvallen dat zijn werk is veranderd. Speelden sfeer, ruimte en herhaling in zijn symbolische fantasielandschappen een grote rol, nu vertellen zijn doeken verhalen en belevenissen. Zijn stijl is vrijer en minder geforceerd. Dromen en gedachten, ervaringen van werk van andere kunstenaars: alles is een aanzet tot het schilderavontuur. Zijn schilderproces is hierdoor rijker en avontuurlijker geworden! Barrières worden doorbroken waardoor schilderspel de vrije teugel krijgt.

De tentoonstelling ‘Martijn Lucas van Erp – Binnenste buiten’ wordt op zaterdag 19 september geopend door kunstverzamelaar Jan Thijssen. In verband met corona kunnen bezoekers een tijdslot (maximaal 15 personen) reserveren: 15 uur/ 16 uur of 17 uur via info@robvanrijn.nl

Bij de tentoonstelling verschijnt een kleine catalogus, in samenwerking met Galerie Huub Hannen uitgegeven.

Foto: Central park/ olieverf op doek/ 160×140 cm

Geef een reactie