De Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseertop gepaste wijze (Corona) woensdag 16 september 2020 om 14.00 uur in de Luciushof een lezing over NIEUWE DONORWET.

 

De toegang is voor leden gratis (ledenpasje s.v.p. meenemen). Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen een kleine bijdrage van € 3,–  De lezing duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Tijdens de pauze is er gelegenheid om gratis een kopje koffie of thee te drinken.

Lezing over de nieuwe Donor wet op 16-09-2020 Luciushof 14.00 uur U krijgt uitleg en informatie over deze nieuwe wet, of u wel of geen donor wilt worden. Men heeft net zoveel beschikking recht als voor deze wet. U zult verbaasd zijn over hoeveel mensen er zijn die denken geen zelfbeschikking recht meer te hebben door deze nieuwe wet. Maak het makkelijk voor je naasten. Personen die zich niet laten registreren laten dit over aan hun nabestaanden en voor artsen is het ook ingewikkelder. Deze lezing is zeer interessant en belangrijk.

 

Geef een reactie