Hoofdmenu

Géén nieuwe Hooglustigheden te proclameren bij de Eekheuëre

DE KOGEL IS DOOR DE KERK…
Na maanden afwachten en hopen op beter hebben we na lang wikken en wegen nu de knoop doorgehakt. Met pijn in ons hart… maar vooral ook met gezond verstand!
Als Eekheuëre streven we er altijd naar om iets helemaal goed te doen, of helemaal niet. Geen half werk dus! En met dit in ons achterhoofd hebben we besloten om komend seizoen géén nieuwe Hooglustigheden te proclameren en géén activiteiten te organiseren.
Naast de praktische en financiële risico’s die de organisatie van activiteiten in deze coronatijd met zich mee brengt vinden we het gezondheidsrisico voor onze leden en gasten nog véél belangrijker.
Door alle beperkingen kunnen we geen authentieke Eekheuëre Vasteloavend organiseren en dan doen we het dus liever helemaal niet.
Als carnavalisten is dit voor ons allemaal een bittere pil. Stiekem hopen we natuurlijk dat we in februari toch nog ergens een carnavalistisch accentje kunnen en mogen zetten. Want het rood-geel-groene bloed kruipt… Als dat het geval is brengen we iedereen natuurlijk tijdig op de hoogte.
En lukt dat niet, dan hopen we van harte dat we door nu tijdelijk een pas op de plaats te maken in seizoen 2021/2022 weer als vanouds kunnen knallen. We zijn er van overtuigd dat we er dan met z’n allen wél weer een optimale en spetterende Eekheuëre-vasteloavend van kunnen maken. Blijf gezond!
Tekst de Eekheuëre en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno