Gisteren begon dan eindelijk de officiële competitie weer voor de seniorenafdeling waar de jeugd een dag eerder startte met de competitie.

Zowel het 1e, 2e als 3e elftal scoorde er lustig oplos. Het leek wel alsof de doelpunten waren opgespaard de laatste maanden. Het 2e begon de doelpuntrijke zondag met een 5-7 overwinning bij Sporting Heerlen. Waar het tweede de laatste jaren veel moeite met dit team had, werd er dit jaar eindelijk een overwinning geboekt en zo het seizoen goed gestart.

Het 3e elftal ging eigenlijk op dezelfde voet verder als een week eerder, namelijk een zeer doelpuntrijke wedstrijd ervan maken. Het eindresultaat was een 4-10 overwinning bij RKHBS. Het 1e elftal maakt er op zondagmiddag in Maastricht maar liefst 8(!!!), een 1-8 overwinning op Geusselt Sport als resultaat. Helaas verloren de vrouwen bij Chevremont met 3-2 en kunnen we niet spreken van een Super Sunday. Maar met deze monsterscores voelt het wel een beetje als een Super Sunday en kunnen we spreken van een goede start.

Tekst Sportclub’25 en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie