Hoofdmenu

Schaesberg wint van Eijsden, 1-3

 

 

Schaesberg wint zijn tweede competitiewedstrijd uit bij v.v. Eijsden met 1-3. Schaesberg speelde een goede eerste helft, was bij vlagen oppermachtig maar was veel te slordig in de eindfase. Hierdoor bleef het 0-0 met rust. 

 

De tweede helft was 10 minuten oud en een van richting veranderd schot verdwijnt pardoes in de benedenhoek, Eijsden komt hiermee tegen de verhouding in op 1-0. Dus moet Schaesberg alles uit de kast halen en dat gebeurd ook. Eerst is het Timo Regtop met een streep van afstand in de kruising die voor de gelijkmaker zorgt, 1-1.

Vervolgens is het Romano Raets die beheerst binnen schiet op aangeven Giel Konsten, 1-2.

Eijsden geeft in deze fase niet op en probeert nog wat te forceren, maar Imad Haddadi maakt de beslissende goal voor Schaesberg, 1-3. Het waren drie fantastische doelpunten en een goede overwinning vandaag, nu op naar volgende week in de thuiswedstrijd tegen Sportclub25.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno