Hoofdmenu

VECHTLUST UOW ‘02/LHC VR1 WORDT NIET BELOOND

 

 

In de 3e klasse F speelden de dames van UOW ‘02/LHC de eerste uitwedstrijd van dit seizoen tegen de dames van RKHBS. Daar waar in de 1e bekerwedstrijd RKHBS nog de sterkere ploeg was, was daar vandaag zeker geen sprake van.

In de 2e minuut werd de UOW ‘02/LHC keepster Kyshaya Roumimpour verrast door het natte veld waardoor RKHBS heel snel op een 1-0 voorsprong kwam. Hierna golfde de wedstrijd op en neer waarbij de UOW ‘02/LHC verzuimden de gelijkmaker te scoren. In de 35e minuut scoorde RKHBS met een mooi geplaatst schot vanaf de 16 de 2-0. Vijf minuten later kregen de dames van UOW ‘02/LHC via een mooie aanval de eerste beloning en scoorde Amber Leunissen de 2-1.

Na de rust verhoogde de Landgraafse dames de druk en creëerden zo meteen kansjes. Na een snelle uitbraak legde Pien Wassen de bal goed terug naar de rand 16 waar Na-Isha van Ommen klaar stond om de 2-2  aan te tekenen. Ook in de volgende fase van de wedstrijd bleef het spel op en neer gaan waarbij beide ploegen kansjes creëerden. Een kwartier voor het einde scoorde RKHBS uit een hoekschop de 3-2. In de slotfase gooide de UOW ‘02/LHC dames alles open in de jacht op de 3-3. Jill Rouschen kreeg vlak voor het einde nog een goede mogelijkheid om de verdiende gelijkmaker in te koppen maar helaas ze kon de verdiende gelijkmaker niet maken.

Door Patrick Mevissen en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.« (Vorig nieuwsbericht)