Hoofdmenu

Toch geen kermis in Heerlen en Hoensbroek

 

Helaas is het ook in Heerlen en Hoensbroek niet mogelijk om de najaarskermis veilig te organiseren.

Nieuwe Corona maatregelen zetten streep door kermis

De kermissen stonden gepland voor 9 tot 14 oktober in het centrum van Heerlen en van 17 tot 20 oktober in Hoensbroek. Op deze korte termijn is het niet mogelijk om een reserveringssysteem te maken. Zo’n systeem maakt het mogelijk om een tijdvak te reserveren, zodat het maximaal mogelijk aantal mensen op de kermis is. Een reserveringssysteem is noodzakelijk gezien de nieuwe maatregelen in verband met Corona.

Wethouder De Beer: “Ik vind het heel erg voor bezoekers en exploitanten om dit te moeten melden. We gaan alle exploitanten bellen om het slechte nieuws uit te leggen. Ook voor alle mensen die zich op de kermis verheugden is dit natuurlijk jammer, maar onze gezondheid gaat voor! Mocht de situatie in de nabije toekomst veranderen dan bekijken we of het alsnog mogelijk is om een kermis te organiseren.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »