Hoofdmenu

1e elftal speelt niet goed, maar wint verdiend bij zwak Passart/VKC

Niet goed spelen en toch winnen. Dat deden de mannen van trainer Ray Eygelshoven zondagmiddag bij Passart/VKC in Hoensbroek.

Nadat laatste man Sander Marsman al vroeg in het eerste bedrijf uitviel met een blessure, ging het eerste elftal op zoek naar de openingstreffer. Die kwam er niet door twee prima reddingen van de gastherengoalie. Het kwalitatief niet bijster sterke Passart-VKC stelde daar weinig tot niets tegenover. Na de thee brak Kai Sterk met een prachtige volley het povere duel open: 0-1. De thuisclub, die geen enkele fatsoenlijke kans wist te creëren, maakte toch gelijk.
De arbiter zag een strafschop in een duwtje wat eigenlijk niks was, maar daar hadden de mannen van trainer Frits Nöllgen vanaf elf meter geen boodschap aan: 1-1. Goalgetter Bjorn Jonkers stond toen weer eens op.

Hij knalde vanaf 22 meter een vrije trap via de binnenkant van de paal tegen het net. Jonkers had daarna nog de 1-3 kunnen maken, maar zijn prima ingeschoten pingel werd knap uit het doel geranseld door de thuisclubkeeper. FCKW had daarna nog voldoende mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen, maar hiermee werd vaak te slordig om te gaan. Desondanks zaten de drie punten terecht weer in de knip.
Komende zondag gaat het eerste elftal op bezoek bij Vaesrade. Aanvang 14.30 uur.  

Tekst FC Kerkrade West en  Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 



« (Vorig nieuwsbericht)