Dames van Weltania wint thuis wedstrijd van ST UOW ‘02/ LHC VR2

De toppers van Weltania dames 1 hebben weer hun beste beentje voort gezet na een overwinning met 3-1 tegen ST UOW ‘02/ LHC VR2.
Met kleine oogjes in de vroege zondagochtend kwamen de dames aan bij Weltania. Voordat ze zich konden omkleden kregen de dames de nieuwe tenue’s! Eindelijk konden ze nog meer de show gaan stelen op het veld! En ja hoor dat deden ze, zoals gewoonlijk.

De wedstrijd begon zoals een “normale” zondag ochtend wedstrijd zou beginnen, maar deze keer helaas zonder toeschouwers.
De bal werd wat heen en weer geschoten en het begin verliep iets minder soepel dan gehoopt. Uiteindelijk kwamen de Dames toch op een 1-0 voorsprong te staan.
Het was rust. Iedereen werd even wakker geschud, er werd een peptalk gegeven en de nieuwe tenue’s waren al niet meer zo nieuw.
De tweede helft kon beginnen. Het fluitsignaal ging af en de dames van Weltania maakten het de ‘niet’ toeschouwers toch even spannend. Ze kwamen namelijk op een gelijkstand te staan 1-1. Even was het billen knijpen, maar gelukkig niet voor lang.

Floor wist er namelijk even 2 mooie afstandsschoten in te schieten en zo kwamen de dames van Weltania weer op voorsprong.
De zon begon te schijnen, de vogels begonnen te fluiten, en het fluitje van de scheids floot drie keer.
De wedstrijd was afgelopen en de dames van Weltania hebben de show gestolen op het veld.