Gou­ver­neur Theo Bo­vens: Lim­burg, kom in be­we­ging!

‘Plezeer en Sjariteit’, ‘Lol en Liefdadigheid’.Beide elementen dragen de Limburgse Vastelaovend van oudsher.Niet voor niets kiest gouverneur Theo Bovens. Gisteren dit thema in zijn boodschap aan alle Limburgers.

Een dag als gisteren, de 11de van de 11de, zou niet alleen in het teken staan van de aftrap van het carnavalsseizoen in Limburg. Maar ook in het teken van de viering van Sint Maarten. Twee invullingen van 11 november die prima samengaan. Daarom deze boodschap van de gouverneur: “Laat 11 november 2020 het startsein zijn voor een seizoen waarin we aandacht voor elkaar voorop stellen.
Verlicht Limburger letterlijk en figuurlijk. ”Breng je mede-Limburger verlichting door eens wat vaker een telefoontje te plegen of help uit bij lokale initiatieven. Of breng letterlijk verlichting door een lampje te branden voor het raam, de feestverlichting wat eerder op te hangen of zet een lampion voor de deur. “Limburg, kom in beweging! Iedere Limburger kan helpen de gevolgen van corona in Limburg te verlichten, iedereen kan Limburg verlichten”, verwarmende woorden van gouverneur Theo Bovens.

Foto®Parkstad Actueel

Geef een reactie