Ook in de herfst en winter gaan we door met trainen (zolang het mag en kan natuurlijk). Uitgerekend nu is het voor jeugd tot 18 jaar belangrijk om in beweging te blijven. Tijd voor ontspanning en plezier bij hockeyclub Nova!

Heb jij nog nooit gehockeyd en lijkt het jou leuk om het een keer te proberen? Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken met deze geweldige sport. Speciaal voor deze groep organiseren wij op zaterdagochtend (behalve tijdens schoolvakanties) van 9.00 tot 10.00 uur wekelijks een speciaal hockey-uurtje! Onder leiding van een aantal ervaren hockeytrainers brengen wij jou de eerste kneepjes bij van deze leuke teamsport! De trainingen zijn gratis bij te wonen! Je kunt elke zaterdag instappen, aanmelden niet nodig!
Trek je sportieve kleding aan en wij zorgen voor een leen-hockeystick. Vanzelfsprekend zijn ook je vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom! Vind je de hockeytrainingen na deze periode zo leuk, dan hopen we je als nieuw lid te mogen verwelkomen. Maar, je bent niets verplicht en de trainingen zijn geheel vrijblijvend!
Heb je vragen, neem dan contact op met Lilian Keijbets,
06 – 55 834 374 of via clubhuis@hcnova.nl.
Je kunt ons vinden op Sportpark Kaldeborn, Stadionbaan 38 in Heerlen.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie