Succesvol zangduo Sám Smits en Stan Peters nu ook op Lente Festijn 2021 Heksenberg/Pronsebroek

 

Eerder maakte we al gewag van de problematiek waar Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek mee te maken kreeg. Dit met betrekking tot de organisatie van haar 5e (senioren)-Lente Festijn op zaterdag 20 juni jl. in Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg. Op genoemde dag zou andermaal een prima programma worden gepresenteerd met de artiesten Erwin (gesponsord door PLUS Linssen Heerlerheide), Claudia Ansel, John Coenen en DJ Nico. Helaas gooide Covid 10 roet in het eten en moest noodgedwongen verschoven worden naar 24 oktober jl. met dezelfde artiesten. Maar andermaal zorgde, persoonlijke medische omstandigheden van zangeres Claudia Ansel en Covid19, er weer voor dat ook 24 oktober verschoven moest worden en wel naar zaterdag 29 mei 2021. Nu wel met vervangingen voor Claudia Ansel door zangeres Natascha Dommeck en ook voor de definitief gestopte zanger John Coenen.

Inmiddels heeft, namens Stichting Wijkraad, voorzitter/PR Callie Steijaert maandag 9 november jl. overeenstemming bereikt met het succesvolle (lokale) zangduo Sám Smits en Stan Peters. Zij komen nu dus op zaterdag 21 mei 2021 het artiestenprogramma van het senioren Lente Festijn versterken, in de hoop dat het nu wel door kan gaan. Het succesvolle en sympathieke duo heeft, in deze Coronaperiode, furore kunnen maken met diverse hartverwarmende (buiten)-optredens bij bejaardenhuizen en verpleegklinieken in deze regio, waarvoor zij veel waardering kregen.

Hun succes zorgde er ook voor dat het duo onlangs de studio (Kasteel Limbricht) in dook, waarna hun eerste single ter wereld kwam: Sjtappe Gaon. Het is een liedje over op stap gaan, feestvieren, met een Oostenrijkse sound in een modern jasje. De tekst van Sjtappe Gaon is geschreven door Stan Peters en Sám Smits ontwierp de cover.

Cover afbeelding van Sam en Stan voor Lente Festijn 2021

 

Geef een reactie