Afsluiting kruispunt Groene Boord in twee weekends

Het kruispunt Groene Boord-Gasthuisstraat wordt tijdens twee weekends afgesloten voor verkeer. Dit gebeurt tijdens de weekends van vrijdagavond 27 november (vanaf 18.00 uur) t/m maandagochtend 30 november (tot 6.00 uur). En van vrijdagavond 11 december (vanaf 18.00 uur) t/m maandagochtend 14 december (6.00 uur) 2020.

Voetgangers en fietsers kunnen door, voor al het overige verkeer is de kruising afgesloten. Er zijn omleidingen. De afslag Groene Boord naar rechts richting Mijnspoorweg (richting Landgraaf) blijft wel open.

Meer omleidingen en wegwerkzaamheden in het centrum.Er wordt op meerdere plekken gewerkt in het centrum. Houdt u rekening met oponthoud.

Werkzaamheden voor een duurzaam riool.De afsluiting is nodig om een nieuw regenwaterriool in de Gasthuisstraat aan te sluiten op het bestaande riool onder het kruispunt. Met dit riool kan regenwater gescheiden van huishoudwater worden opgevangen. Hiermee wordt de waterzuivering ontzien en kan wateroverlast in de Gasthuisstraat worden voorkomen tijdens zware stortbuien.

Inwoners van de Gasthuisstraat kunnen hun woning bereiken via de route over het Wilhelminaplein. Zij zijn hierover apart geïnformeerd met een nieuwsbrief.

Voor meer informatie:

heerlen.nl/wegwerkzaamheden
heerlen.nl/centrum

Foto®Parkstad Actueel

Geef een reactie