Hoofdmenu

Schunck heropent zijn deuren.

 

En ook nog wat ‘versoepelingen’ ten opzichte van de situatie voor de sluiting:

– Vanaf maandag 23 november stellen we individuele werkplekken beschikbaar in het Glaspaleis. Er zijn maximaal 18 werkplekken beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je bent verplicht je bij aankomst te registreren. Op de werkplek mag het mondmasker af, op het moment dat je door SCHUNCK loopt ben je verplicht een mondmasker te dragen. Helaas kun je nog niet in groepen komen studeren of verblijven in SCHUNCK. De studieplekken op andere verdiepingen in het Glaspaleis en de andere vestigingen blijven voorlopig gesloten. Alle studieplekken zijn vooralsnog gesloten.

– Alle groepsactiviteiten en -cursussen voor volwassenen in de bibliotheekvestigingen vervallen de komende periode (dat was al zo). Individuele begeleiding voor Digi-Taalhuis activiteiten is weer mogelijk, in overleg met de collega’s van het Digi-Taalhuis worden afspraken gepland in een aparte ruimte of ruimte waar voldoende afstand gehouden kan worden.

– Spreekuren waarbij 1 op 1 gesprekken worden gevoerd mogen weer plaatsvinden. Mits er op dat moment voldoende ruimte is/ een aparte ruimte beschikbaar om deze gesprekken te voeren.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »