Verhuisbericht: Van Activerium naar Flexiforum in Kerkrade

Per 1 december verhuist de gemeentelijke dienstverlening met betrekking tot inkomensondersteuning en re-integratie naar een nieuwe locatie.

Het adres van de nieuwe locatie is:   

Flexiforum
Spekhofstraat 15
6466 LZ Kerkrade

In de afgelopen periode is er hard gewerkt om dit voormalige schoolgebouw om te toveren tot een plek  waar de thema’s leren,  werken  en leven centraal staan. De gemeentelijke teams die naar Flexiforum verhuizen zullen zich in de komende periode aan u gaan voorstellen.

Wat betekent dit voor u? Waar u in het kader van inkomensondersteuning en re-integratie eerder uitgenodigd werd voor  een afspraak in het Activerium, zullen afspraken  in de toekomst dus gaan plaatsvinden in Flexiforum.
Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn fysieke afspraken vooralsnog niet mogelijk. Houd voor de actuele ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen onze website www.kerkrade.nl in de gaten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?  Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14045. Ook kunt u een email sturen naar gemeentehuis@kerkrade.nl

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie