Hoofdmenu

Sinterklaas op bezoek bij WDZ

Op zaterdagmorgen 28 november stonden de WDZ kleintjes al voor tien uur te trappelen om te beginnen aan de Pietentraining. Vol overgave stortten de jonkies zich op de behendigheidsspelletjes. Over het dak lopen, als postbode Piet met een cadeautje rennen, met een zak vol cadeautjes slepen, cadeautjes in de schoorsteen mikken en door de schoorsteen kruipen waren enkele van de spelletjes in het circuit van de Pietentraining.
Om elf uur kwam dan het hoogtepunt. Sinterklaas arriveerde met twee pieten in een heuse oldtimer, een Volkswagen Kever. Gelukkig met open dak met plek voor de mijter van de Sint en zijn gouden staf. De kinderen begroetten het gezelschap met uitbundig gezongen Sinterklaas liedjes, waarbij ook de Pinten niet meer konden stilstaan en met de kinderen mee dansten op de voetbalwei.
Een voor een mochten de kinderen zich melden bij de Sint voor een mooi cadeau en een zak snoep. Na een klein half uur namen de Sint en de pieten afscheid onder luid gezang van de kinderen. Een prachtige ochtend voor jeugdspelers en de leiders van de teams. Jammer dat er geen broertjes en zusjes, mama´s en papa´s en oma´s en opa´s bij mochten zijn, maar de live uitzending van WDZender maakte veel goed.

Foto´s Wim Lauvenberg/Rk vv WDZ voor meer foto’s klik op deze link.