Funs en Marion uit Nuth verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

 

Een grote verrassing voor Funs en Marion uit Nuth. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast via een videogesprek.

 

Funs en Marion reageren enthousiast: “Wat fantastisch! We gaan rustig nadenken wat we met de prijs gaan doen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij  maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties

 

Foto: Jurgen Jacob Lodder /BankGiro Loterij

Geef een reactie