Op de foto Paul van Putten (re.) en een zichtbaar tevreden ogende Kevin Starmans, voorzitter van KVC Oranje.

KVC Oranje en Paul van Putten blijven elkaar ook in het seizoen 2021-2022 trouw. De overeenkomst tussen club en trainer wordt met één jaar verlengd.

Van Putten begint in de zomer van 2021aan zijn vijfde seizoen bij oranje-wit. Dat is een lange periode, dat denkt men tenminste al snel als het gaat om de houdbaarheidsdatum van trainers bij voetbalverenigingen, op welke niveau dan ook. Zeker, er zijn uitzonderingen, maar in de regel gaan of moeten oefenmeesters bij eenzelfde club na een drie- of viertal jaren op zoek naar een nieuwe uitdaging, in de vorm van een andere club. Maar, in het jaar 2020 is alles anders, ook dit. Vorig seizoen werd in maart 2020 afgebroken. KVC Oranje was als promovendus hard op weg een plek af te dwingen in de top drie van de derde klasse B en daarmee deelname aan de nacompetitie. De voetbaljaargang 2020-2021 was nog maar amper van start gegaan, of het Coronavirus gooide opnieuw roet in het eten. KVC Oranje bezette op dat moment wederom een plek hoog op de ranglijst, om precies te zijn plek drie. Met één duel minder dan de concurrentie en een achterstand van drie punten op koploper SC Jekerdal lonkte bovendien -voor wat het op zo’n pril moment ook waard moge zijn- een (gedeelde) koppositie. Of we het lopende seizoen nog gaan afmaken en, zo ja op welke manier, valt nu nog niet te overzien. Allerlei scenario’s zijn nog denkbaar, als we de berichtgeving mogen geloven. Laten we het maar gewoon even afwachten.

Resumerend zou je kunnen stellen dat KVC Oranje en Paul van Putten nog geen volle drie jaren samen met elkaar op weg zijn. De conclusie is gerechtvaardigd dat er in die periode tot op heden sprake van een succesvolle samenwerking, sportief en ook anderszins. Een evaluatie binnen de club en bij Paul van Putten zelf heeft bovendien, of beter vooral, opgeleverd dat men met elkaar verder wil. Op alle fronten blijkt er sprake van volle tevredenheid over en weer én de wens en ambitie om met elkaar nieuw sportief succes na te streven, wellicht al dit seizoen én (of anders) de komende voetbaljaargang.

Foto KVC Oranje

 

Geef een reactie