Sollicitatietrainingen op Brandenberg in samenwerking met JINC

 

 

 

 

Veel jongeren weten nog niet hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Dat de telefoon uit hoort te staan en dat ze bijvoorbeeld rechtop moeten zitten. Brandenberg organiseerde daarom in samenwerking met JINC Sollicitatietrainingen. Professionals uit het bedrijfsleven laten hierbij zien hoe je zo’n gesprek maakt of breekt.

 

 

De door de leerlingen gemaakte CV’s en sollicitatie brieven werden door de trainers voorzien van feedback en aan de hand van de brief werd ook een heus sollicitatiegesprek geoefend. De leerlingen kregen naast deze leuke en leerzame ervaring een certificaat van deelname deze sollicitatietraining.

Beroepscollege, locatie Brandenberg: Dynamisch onderwijs in een prettige leeromgeving.

Locatie Brandenberg biedt alle leerwegen van het VMBO aan (TL, kader en basis). Onze leerlingen van de TL kunnen optimaal naar het mbo en naar de havo doorstromen. Voor de leerlingen van kader en basis wordt een goede basis gelegd voor een doorstroom naar het mbo.

Brandenberg steekt veel tijd en werk in de begeleiding van de leerlingen, van brugklassers tot en met examenkandidaten. We werken en leren steeds meer samen met bedrijven  en instellingen in de regio. Brandenberg realiseert een prettig leef- en werkklimaat. Leerlingen die extra hulp nodig hebben kunnen in veel gevallen die hulp op school krijgen.

Kijk voor meer informatie op: https://brandenberg.bcpl.nl

JINC https://www.jinc.nl/ons-werk/onze-missie/

Foto Beroepscollege Parkstad Limburg/Brandenberg

 

Geef een reactie