ABS BECKERS & MULDER CUP 2021 GAAT NIET DOOR!!!!

 

Soms zit het mee en ook zit het soms tegen. Nu zit het dus echt een beetje tegen. We hebben in maart de ABS  Beckers & Mulder Cup 2020 noodgedwongen moeten annuleren, omdat we vanwege het Coronavirus niet meer op ons Sportcomplex mochten komen en voor wat betreft de organisatie van de ABS Beckers & Mulder Cup 2021 is de situatie niet veel veranderd. We hebben nog steeds heel erg veel last van de maatregelen ter bestrijding van het virus en op het moment zitten we in een bijna volledige lockdown. Dus hebben we geen tijd voor evenementen en dat is ook heel begrijpelijk in een tijd waar de gezondheid van eenieder boven alles gaat!!!

Om deze reden heeft het bestuur van UOW ’02, de Toernooiorganisatie en onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder nu reeds besloten het toernooi ook in 2021 niet door te laten gaan. We gaan ons nu dan al maar richten op de volgende editie, die op Paaszaterdag 2022 zal plaatsvinden.

Wij wensen iedereen de komende tijd veel sterkte, wijsheid en een goede gezondheid toe. Let goed op jezelf en natuurlijk ook op de ander!!!!

Tekst UOW’02 en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie