Hoofdmenu

MVV start met eigen podcast: Darije Kalezic eerste hoofdgast

 

 

Vanuit de Geusselt start MVV Maastricht met een nieuw initiatief: de MVV-podcast. Geregeld zullen vanuit De Geusselt op Spotify en Anchor.FM bijdragen gedeeld gaan worden. Een van de doelstellingen is om de eigen supporters, achterban en alle geïnteresseerden – zeker in deze tijd dat niemand naar de club kan komen – zo breed mogelijk te informeren van zaken die spelen in De Geusselt.

 

De eerste hoofdgast is Darije Kalezic. Hij vertelt over zijn jeugd, het schoolplein waar hij niet op mocht komen, voetballen op straat met behulp van bakstenen, de granaten waarvoor hij tijdens de oorlog in Bosnië moest wegduiken, de gruwelijkheden die de oorlog nog verder met zich meebrachten maar ook over zijn beweegredenen om naar Nederland te komen. Hij vertelt ook over dé wedstrijd van zijn leven, zijn voetbalreis over de wereld om uiteindelijk bij MVV terecht te komen. Natuurlijk ook aandacht voor zijn werk bij de Maastrichtse club. Ook zo benieuwd welk beroep Darije vandaag de dag had uitgeoefend als hij geen trainer was geworden? Of weten tegen welke wereldsterren Kalezic allemaal gespeeld heeft?

Luister dan naar de MVV podcast. Te bereiken via Spotify of Anchor.FM.

Foto en Tekst MVV.nl