Hoofdmenu

Uw woning verduurzamen? U krijgt € 90 euro kado

 

U krijgt van de gemeente 90 euro cadeau om uw woning te verduurzamen; in te zetten voor duurzame producten of gratis advies voor woningeigenaren van in onze gemeente.

Bent u woningeigenaar binnen onze gemeente? Dan heeft u recht op een voucher van €90,- om uw woning te verduurzamen (op=op). Deze kunt u inzetten voor een box met energiebesparende producten (minimale bijdrage van €10,-) of een gratis energie-advies t.w.v. €69,-. Zo wordt het verduurzamen van uw woning makkelijker dan ooit.
Steeds meer inwoners van onze gemeente hebben al de eerste stap genomen om via de WoonWijzerWinkel, hét energieloket van de gemeente, hun woning te verduurzamen. Dit willen we uiteraard in het nieuwe jaar doorzetten. Wil jij nog gebruik maken van deze regeling? Ben er dan snel bij, want op=op.

Hoe werkt het?
Als woningeigenaar in een van de deelnemende gemeentes kunt u in de WoonWijzerWebshop uw WoonWijzerBox samenstellen. Ga naar www.woonwijzerwinkel.nl/limburg om uw kortingscode op te halen en de webshop te bezoeken.
Na bestelling krijgt u bericht wanneer u de box in de winkel kunt afhalen (als de coronaregels dit toelaten) of worden deze tijdelijk aan huis bezorgd.

Liever persoonlijk advies?
U kunt de kortingscode ook gebruiken voor gratis persoonlijk advies over het verduurzamen van uw woning. Daarbij kunt u kiezen voor een adviesgesprek in onze showroom of een woningopname bij u thuis. Een adviesgesprek kan momenteel ook telefonisch of via videobellen plaatsvinden en een woningopname door het invullen van een digitale vragenlijst.
Dit advies is geheel vrijblijvend. Wilt u ook hulp bij de uitvoering? Dan brengt de WoonWijzerWinkel u in contact met lokale ondernemers.

Ga naar www.woonwijzerwinkel.nl/limburg en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een duurzaam 2021.

Foto Gemeente Simpelveld