Hoofdmenu

Hoofdtrainer Martin Kremers en WDZ samen verder.

Op de foto Hoofdtrainer Martin Kremers samen met Elftalleider Ingo Schaakxs

Samen met de voorzitter hebben we op Nieuwjaarsdag teruggekeken op het voorbije jaar en vooruitgekeken op het jaar dat nu al weer bijna twee weken oud is. In zijn toespraak heeft de voorzitter een dringende oproep gedaan op alle geledingen in de voetbalclub om verder vooruit te kijken. Hoe borgen we de kernwaarden van de club en hoe blijven we onze ambities waarmaken?
Terugkijken en vooruitkijken hebben we ook met onze hoofdtrainer Martin Kremers gedaan. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat de samenwerking tot volle tevredenheid van beide partijen verloopt ondanks de moeilijke omstandigheden waarin we nu wat voetballen betreft zitten.
We gaan deze samenwerking dan ook voortzetten in het seizoen 2021-2022. We hopen van ganser harte dat we in het komende seizoen een normale competitie kunnen spelen met veel mooie momenten en hoogtepunten voor trainers, spelers en supporters.
In de woorden van Martin Kremers: “WDZ is in vele opzichten een mooie club met vooral nog sportieve uitdagingen. Ik kijk er naar uit een volledige competitie met deze selectie en staf te doorlopen.“
Rest ons alleen nog om spelers, staf en trainer veel succes en veel voldoening te wensen in het beoefenen van hun favoriet sport.
WDZ bestuur.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno