Alle wedstrijden in de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden op ESPN.

Dit op initiatief van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs. Mede door de ondersteuning van Supporterscollectief Nederland, ESPN, KNVB, Keuken Kampioen én de flexibiliteit van politie en gemeenten is het mogelijk om – in navolging van de eerste twee periodes – óók de 3e periode volledig live in beeld te brengen.

ESPN.Vanwege de Coronacrisis – en de daarbij behorende overheidsmaatregelen om alle wedstrijden in het Betaalde Voetbal zonder publiek te laten plaatsvinden – zijn de 1e en 2e periode van de Keuken Kampioen Divisie live door ESPN uitgezonden om de supporters en sponsors de gelegenheid te geven om hun club te blijven volgen. Dit was een gezamenlijk initiatief van ESPN, de clubs en hoofdsponsor Keuken Kampioen. Daar komt nu ook de 3e periode bij.

KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE.“De supporters en sponsors zijn enorm belangrijk voor de clubs in de Keuken Kampioen Divisie, daarom willen de clubs ondanks hun eigen zware financiële positie – vanwege de Coronacrisis – de live uitzendingen tóch mogelijk maken. Het is mooi dat in deze tijden van crisis alle partijen de handen ineenslaan en dat het in dit korte tijdsbestek, dankzij de flexibele medewerking van politie en gemeenten, een heel nieuw speelschema gemaakt kon worden”, benadrukt Keuken Kampioen Divisie-directeur Marc Boele.

SPEELSCHEMA.Het besluit om alle wedstrijden in de 3e periode live uit te zenden heeft gevolgen voor het speelschema. Om de zichtbaarheid en toegankelijkheid te vergroten, worden de wedstrijden net als in de voorgaande periodes zoveel als mogelijk verspreid over verschillende dagen en tijden. Het definitieve speelschema met de nieuwe speeldata is reeds gepubliceerd door de KNVB.

Lees hier het volledige persbericht van de Keuken Kampioen Divisie.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie