Op 28 augustus 2020 verkreeg de Flow Traders Foundation de rechten voor het hoofdsponsorschap van Roda JC gedurende het seizoen 2020-2021.
Zoals reeds breed gecommuniceerd kiest de Flow Traders Foundation bewust voor vier goede doelen en/of stichtingen op de voorzijde van de Roda JC-tenues. Beleef Kerkrade prijkte gedurende de eerste periode met haar logo op de voorzijde van het Roda JC-tenue. Vanaf de tweede periode stond Stichting Samen Is Niet Alleen (SINA) met haar logo op de voorzijde van het Roda JC-shirt. Gedurende de derde periode kiest de Flow Traders Foundation voor Voedselbanken.nl.

“OOG VOOR VOEDSEL, HART VOOR MENSEN”
Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers van de voedselbanken delen elke week voedsel uit aan mensen die dat (tijdelijk) hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Jaarlijks worden er circa 150.000 individuen geholpen die tijdelijk niet genoeg eigen middelen hebben om te kunnen voorzien in levensonderhoud.

JUIST NU. Guido Aben, Head of Sales Roda JC: “In deze lastige coronatijd hebben ontzettend veel mensen het moeilijk. Het is daarom extra mooi dat we juist nu voedselbanken.nl middels deze shirtcampagne nóg meer landelijke bekendheid kunnen geven. Er zijn in Nederland enorm veel mensen die een helpende hand nodig hebben, maar niet weten waar ze met hun hulpvraag terecht kunnen. Voedselbanken.nl kan voor die mensen een bron van hulp zijn.”

Afgelopen vrijdag 15 januari  is Roda JC voor het eerst aantreden met het logo van Voedselbanken.nl op de voorzijde van het tenue in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie